Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei

Levélcím: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

E-mail: Írjon nekünk!

Ász Party Szervíz | Ász Rendezvényház | Ász Hidegkonyha | Ász Salátabár - Ász Vendéglátó és Parképítő Kft.

Hungarian English Romanian

Kérem frissítse flash lejátszóját!

Get Adobe Flash player

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre

Party szervízParty szervíz

Ász Party szervíz

Party Szerviz szolgálatunk állófogadások, gálaétkeztetések, bálok, cégavatók, megnyitók, árubemutatók, konferenciák, "garden party-k" és minden egyéb, elképzelhető és elképzelhetetlennek tűnő esemény előkészítését és lebonyolítását vállalja az egész országban és határainkon túl, 30-tól 2000 főig.

Étel- és italkínálatunkat mindig az alkalomhoz, és csoportosított komplett étkezésekhez ajánljuk: klasszikus menük, svédasztal, hideg-meleg büfé, középkori ételkülönlegességek, nemzetek tájjellegű ételei.

"Ász"- ok íze, az ízek "Ász"-a!

RendezvényházRendezvényház

Ász Rendezvényház

Az impozáns, új építésű ÁSZ Rendezvényház, átadására 2008. márciusában került sor. Debrecenben a kertvárosban található, az M3-as autópálya északi kivezetőjénél.

Esküvők, találkozók, konferenciák, termékbemutatók, céges- és magán összejövetelek ideális helyszíne a több mint 1 500 m2 alapterületű, elegáns, kétszintes Rendezvényház, ahol a rendezvények teljes körű előkészítését és lebonyolítását magasan képzett, összeszokott, kreatív szakmai csapat végzi.

„ÁSZ Rendezvényház……az ideális helyszín”

SalátabárSalátabár

Ász Salátabár

Cégünk gyöngyszemei a város központjában található két salátabárunk. Széles választékkal és gyors kiszolgálással várják meglévő és leendő vendégeinket, akiket friss és házias ízekkel kényeztetünk naponta.

A kínálatban megtalálhatóak az általunk, elsősorban hazai alapanyagokból készített Ász saláták, rakottak, sültek, édességek, szendvicsek, amelyeket ellenőrzött minőségben ajánlunk fogyasztóinknak.

Hidegtálrendeléshez személyzetünk nyújt felvilágosítást és szakszerű segítséget.

HidegkonyhaHidegkonyha

Ász Hidegkonyha

A 2004-ben átadásra került gyártóüzemünk megtervezését számos szakmai konzultáció előzte meg, és az addig megszerzett tapasztalatink alapján alakítottuk ki.

Az ételeink minőségét tudatos minőségpolitikai szemléletünk, modern konyhatechnikai berendezéseink biztosítják, a kedvelt ízvilág kialakítása és fenntartása pedig tapasztalt szakácsaink munkáját dicsérik, akik csak a legkiválóbb alapanyagokat használják fel ételeink előállítására.

Ász Party szervíz

WWW.ASZPARTYSZERVIZ.HU

Ász Rendezvényház

WWW.ASZRENDEZVENYHAZ.HU

Ász Salátabár

WWW.ASZSALATABAR.HU

Ász Hidegkonyha

WWW.ASZHIDEGKONYHA.HU