Our customer service's availabilities

Address: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

E-mail: Let him send an e-mail!

Ász Party Szervíz | Ász Rendezvényház | Ász Hidegkonyha | Ász Salátabár - Ász Vendéglátó és Parképítő Kft.

Hungarian English Romanian

Hírlevél feliratkozás, leiratkozás

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

A hírlevélre feliratkozottak nevét, e-mail címét, és egyéb, az alábbiakban megadott adatait kizárólag a hírlevél vagy azzal kapcsolatos információk eljuttatása céljából tartjuk nyilván.
Harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Biztosnak kell lennünk abban, hogy a hírlevélre feliratkozást Ön kezdeményezte ezért rendszerünk a megadott e-mail címre egy levelet fog kiküldeni, melyben egy érvényesítő url-t fog találni amire kattintva (vagy a böngésző címsorába másolva) tudja igazolni, hogy a feliratkozást ténylegesen Ön kezdeményezte.

Hírlevél leiratkozás

Amennyiben a jövőben már nem szeretné megkapni hírleveleinket itt leiratkozhat úgy, hogy beírja e-mail címét a következő mezőbe, és megnyomja a "Leiratkozok" gombot!
Kérjük ügyeljen arra, hogy ugyanazt az e-mail címet adja meg, mint a feliratkozáskor, mert rendszerünk csak így fogja majd törölni a listáról!

Ahhoz, hogy véglegesen leiratkozzon az ingyenes hírlevelünkről, rendszerünk egy levelet fog kiküldeni, melyben egy érvényesítő url-t fog találni amire kattintva (vagy a böngésző címsorába másolva) tudja igazolni, hogy a leiratkozást ténylegesen Ön kezdeményezte.

Ász Party service

WWW.ASZPARTYSZERVIZ.HU

Ász Program house

WWW.ASZRENDEZVENYHAZ.HU

Ász Salad bar

WWW.ASZSALATABAR.HU

Ász Cold kitchen

WWW.ASZHIDEGKONYHA.HU